Ga naar de inhoud
Home » Incompany trainingen

Incompany trainingen

Hoe bereid ik mijn team voor op (de zoveelste) verandering? Hoe betrek ik mijn opdrachtgever en/ of organisatie bij deze verandering? Hoe bouw ik een team na samenvoegen van een paar afdelingen? Voor dit soort vragen heeft de Handhavingsacademie een aantal incompany trainingen ontwikkeld.

Bij de incompany trainingen is het mogelijk om ook gedetailleerde zaken aan te pakken die spelen in de organisatie, bijvoorbeeld in de vorm van aanpassing van bedrijfsprocessen, procedures en instructies. Ook kan de duur van deze trainingen worden aangepast aan de specifieke situatie.

Maatwerk

De trainingen van de Handhavingsacademie zijn maatwerk op basis van een gedegen intake. Deze begint met jou als opdrachtgever:

  • Wat wil je bereiken met de training?
  • Waaraan kun je zien dat de training geslaagd is?
  • Hoe kun je meten of de training succesvol is geweest?

Randvoorwaarde voor een goede training is dat de deelnemers er het nut van inzien. Daarom nemen wij altijd een intake af. Hierdoor wordt de training als het ware van de deelnemers zelf, wat het effect van de training aanzienlijk verhoogt. Deelnemers beoordelen onze trainingen dan ook zonder uitzondering als positief. De informatie die we uit de intake verkrijgen, vormt de basis voor het samenstellen van de training. Een training bestaat doorgaans uit 4 – 6 modules. 

Trainingen die we regelmatig incompany verzorgen zijn de vijfdaagse training Accountmanagement Omgevingsdienst en de driedaagse training Project- en procesmanagement VTH programma’s. Ook de trainingen die wij momenteel met open inschrijving aanbieden zijn als incompany programma aan te vragen.

Advies nodig?

Wil je meer informatie hebben over een training of heb je advies nodig, neem dan contact met ons op via contact@handhavingsacademie.info of bel 0299 750 268.