Ga naar de inhoud
Home » Coaching

Coaching

Ben je leidinggevende binnen het werkveld van Vergunningen, Toezicht & Handhaving? Dan is het interessant om te weten dat de Handhavingsacademie de afgelopen jaren veel collega’s en medewerkers door middel van coaching heeft begeleid. Zowel in hun persoonlijke ontwikkeling als bij het verbeteren van communicatie- en gedragsvaardigheden. Wij zetten in op verbreden van deze dienstverlening met een coach die uit het VTH werkveld afkomstig is.

Waar lopen jouw werknemers tegen aan?

Geef je leiding aan vergunningverleners, toezichthouders, boa’s of handhavers en merk je weleens dat het werk hen teveel wordt? Vinden zij het lastig om met weerstand of agressief gedrag om te gaan? Vinden ze het moeilijk om hun grenzen aan te geven? Krijgen ze sommige dingen gewoon niet voor elkaar? Wees gerust, het zijn ook maar mensen, wat zeker niet betekent dat zij niks aan hun situatie kunnen veranderen. Het is dan hoog tijd om er wat aan te doen. Gewoon, omdat het kan!

Je hebt het al in huis!

Misschien ken je dat wel, dat je iets in huis hebt maar het eenvoudigweg niet meer kunt vinden omdat je het al een hele tijd niet hebt gebruikt. Voor werknemers die tegen problemen aanlopen in hun werkzaamheden is het belangrijk dat ze gaan zien dat zij zelf de oplossing voor hun probleem zijn. Daarmee bedoelen we dat zij alle kwaliteiten al ‘in huis’ hebben om hun problemen te overwinnen. Het enige wat ze nodig hebben is die extra hulp om dat wat ze in huis hebben weer terug te vinden. Deze hulp biedt de Handhavingsacademie aan jouw werknemers in de vorm van persoonlijke coaching.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak

Wanneer je meer wil weten over coaching of een gratis kennismakingsgesprek wil plannen, neem dan contact met ons op.