Ga naar de inhoud
Home » Over ons

Over ons

Wij ondersteunen organisaties en overheden in hun contacten met inwoners en bedrijfsleven en willen een bijdrage leveren aan het verbeteren van het communicatieklimaat in Nederland. Een geloofwaardige communicatie met burgers en bedrijven kan vervelende situaties voorkomen en ruimte creëren voor gedragsverandering waar dat wenselijk is.

De Handhavingsacademie Nederland heeft een opleidingsprogramma ontwikkeld waarin effectieve communicatie centraal staat. Een uniek pakket dat speciaal ontwikkeld is voor medewerkers met frequente contacten met burgers en bedrijven. Daarbij richten wij ons op alle mensen die werkzaam zijn in het werkveld van Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving. Afhankelijk van jouw specifieke vraagstelling ontwikkelen wij een training op maat en bieden ook trainingen aan op basis van open inschrijving.

Verbeter je communicatie en interactie met NLP

Onze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van soft skills, zoals sociale en communicatieve vaardigheden die onmisbaar zijn bij het uitvoeren van toezicht en handhaving. De principes van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) vormen daarbij het uitgangspunt. NLP is een communicatie- en veranderingsmethodiek die zich bezig houdt met de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie. Het is een instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling, voor effectieve communicatie en gedragsverandering.

De Handhavingsacademie Nederland is een initiatief van Bisschop + Partners. De academie is opgericht vanuit de overtuiging dat toepassing van de nieuwste inzichten over hoe communicatie werkt een grote bijdrage kan leveren aan het (naleef)gedrag van burgers en bedrijven. Want effectieve communicatie draagt bij aan gedragsverandering.