Ga naar de inhoud
Home » Trainingen » Gedragsvaardigheden voor Toezichthouders

Gedragsvaardigheden voor Toezichthouders

Toezichthouders brengen regelmatig een boodschap die niet als positief zal worden ervaren. Hoe zorg je er dan voor dat je het respect krijgt van de aangesprokene, je overkomt als een servicegerichte vertegenwoordiger van jouw organisatie én de boodschap toch duidelijk en geloofwaardig wordt ontvangen? Effectieve communicatie kan vervelende situaties voorkomen en ruimte scheppen voor gedragsverandering.

Gedragsvaardigheden voor Toezichthouders

Driedaagse training
Kosten: € 1.087,- per persoon (exclusief BTW)
Lunch, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Interesse? Neem voor vragen contact met ons op. 

Bel 0299 750 268 of stuur een bericht naar contact@handhavingsacademie.info

Waarom de training gedragsvaardigheden voor toezichthouders?

Communicatie met burgers en bedrijven stelt in onze mondige samenleving hoge eisen aan communicatieve vaardigheden. Als vertegenwoordiger van een organisatie ben je het visitekaartje, dus servicegericht, integer en geloofwaardig. Tegelijk is het vaak het doel een gedragsverandering teweeg te brengen bij de gesprekspartner of het bedrijf waar contact mee is. De training gedragsvaardigheden voor toezichthouders biedt alle kennis over effectieve communicatie die nodig is om in normale omstandigheden vervelende situaties te voorkomen en doelen te bereiken.

Inhoud van gedragsvaardigheden voor toezichthouders

De training gedragsvaardigheden voor toezichthouders is geschikt voor iedereen die zijn of haar organisatie vertegenwoordigt in contacten met burgers en bedrijven. Bijvoorbeeld als vergunningverlener of inspecteur maar ook baliepersoneel kan met deze training zijn/ haar voordeel doen. De training duurt drie dagen en bestaat uit vier stappen:

  • Verwerven van inzicht in hóe communicatie tussen mensen eigenlijk werkt inclusief de verschillende (onbewust meespelende) persoonlijke waarden en overtuigingen.
  • Verwerven van kennis over de eigen wijze van communiceren en het effect daarvan op anderen en jouw eigen welzijn.
  • Theorie en oefening om de eigen wijze van communiceren af te stemmen op de gesprekspartner en het te bereiken doel.
  • Toepassing van de verworven inzichten en technieken.

De trainers

Wij hechten zeer aan de inzet van trainers die zélf ervaring hebben met toezicht én wij stellen hoge eisen aan het trainersniveau. Wij werken met professionele trainers die goed in staat zijn een koppeling te leggen tussen de basistheorie en de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Afhankelijk van de groepsgrootte staan één of twee trainers voor de groep.

Kosten training gedragsvaardigheden voor toezichthouders

De kosten voor de basistraining van drie dagen, inclusief opleidingsmateriaal en catering, zijn: € 1.087,- exclusief BTW per persoon.

Voor maatwerktrainingen Gedragsvaardigheden voor Toezichthouders verzorgt de Handhavingsacademie Nederland graag een vrijblijvende offerte.

Meer weten over de training Gedragsvaardigheden voor Toezichthouders?

Neem contact met ons op!

Bel 0299 750 268 of stuur een bericht naar contact@handhavingsacademie.info